Προγράμματα Λειτουργικής Αντικατάστασης Προβληματικών Συμπεριφορών. 

Είναι πολύ σημαντικό η αντιμετώπιση των προβλημάτων αλλά και η εκπαίδευση να γίνονται σε οικείο και ήρεμο για τον σκύλο περιβάλλον.

Η παρουσία της οικογένειας είναι απαραίτητη αφού αυτοί ζουν και συναναστρέφονται τον σκύλο και όχι ο εκπαιδευτής

Κάποια από τα προβλήματα που συνήθως αντιμετωπίζουν τα σκυλιά θα μπορούσαν ενδεικτικά να είναι τα παρακάτω.

Επιθετικότητα, Γαύγισμα, Κοπροφαγία, Καταστροφικότητα, Απόδραση, Γρύλισμα,Πρόβλημα καθαριότητας, Χοροπηδήματα, Δάγκωμα, Τράβηγμα λουριού, Άγχος αποχωρισμού, Κλάμα, Ξενοφοβία, Κροτοφοβία, Ανθροπωφοβία, Ζωοφοβία.

Το σημαντικότερο από όλα αυτά είναι ότι τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπισθούν και να διορθωθούν αν απευθυνθούμε σε κάποιον επαγγελματία.

Οι περισσότερες από τις αντιδράσεις των σκυλιών είναι απλά η φύση τους και δεν κάνουν τίποτα το κακό. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν εμείς οι άνθρωποι τους ζητάμε κάτι που δεν το ξέρουν και περιμένουμε να το κάνουν.

Αν μπείτε στην θέση του σκύλου είναι σαν κάποιος Ινδός να σας λέει κάτι και να περιμένει να τον καταλάβετε (?) επειδή θεωρεί ότι ξέρετε την γλώσσα του.

Ας τους το δείξουμε λοιπόν τι θέλουμε από αυτά με συνέπεια, αγάπη και ΟΧΙ ΒΙΑ.

Οι θεραπείες μας βασίζονται στην ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος συνδιάζοντας ειδικές τεχνικές και ενεργεικές προσεγγίσεις !

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

© Canine Healing Europe, διατηρούνται όλα τα δικαιώματα
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε