Ενεργειακή Θεραπεία

Πολλές φορές έχετε αναρωτηθεί

  • Καταλαβαίνει ο σκύλος μου τι νοιώθω ;
  • Τι κοιτά με τόση προσοχή, εγώ δεν βλέπω τίποτα.
  • Γιατί δεν συμπαθεί / συμπαθεί τον τάδε ;
  • Καταλαβαίνει τι σκέφτομαι ;
  • Πως γνωρίζει πως κάτι γνώριμο πρόκειται να συμβεί ;

Τα σκυλιά μας είναι πλάσματα με δυνατότητες και ιδιαιτερότητες πέρα από οσα συμβατικά γνωρίζουμε. Η περιορισμένη μας φυσιολογία και οι εγκαθιδρυμένες στον εγκέφαλό μας δομές, απορρίπτουν αυτό που δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε με τις αισθήσεις μας. Και όμως, η επικοινωνία μας μαζί τους ΔΕΝ βασίζεται μόνο στην εκπαίδευσή τους. Το να μάθει ένας σκύλος 5-10 συμπεριφορές και να τις εκτελεί έτσι ώστε να ζούμε αρμονικά είναι πράγματι σημαντικό όμως ΟΧΙ το σημαντικότερο.

Οι αποφάσεις μας και οι συμπεριφορές μας βασίζονται στις πληροφορίες που προσλαμβάνουμε κάθε στιγμή. Όμοια ο σκύλος μας πρέπει να αξιολογήσει και να λάβει υπόψη του ας πούμε 10 παραμέτρους όταν του ζητάμε να κάνει κάτι. Τι γίνεται όμως όταν οι 6 από τις παραμέτρους αυτές είναι αναγνωρισμένες από εμάς και οι υπολοιπες 4 ουτε που περνάνε από το μυαλό μας.

Στην ζωή μας ΔΕΝ υπάρχουν τυχαία γεγονότα.

  • Γιατί διαλέξατε τον σκύλο που σας συντροφεύει ;
  • Τον επιλέξατε ή σας επέλεξε.
  • Πως καταλαβαίνει πως έχει μπροστά του ένα παιδί και ο υπέρ ενεργητικός σκύλος χαλαρώνει ;
  • Αναγνωρίζετε και εσείς πως αυτές είναι σημαντικές ερωτήσεις ;

Σκεφτείτε, πως μεταφέρεται αυτή η πληροφορία. Πως μπορούμε συνειδητά να συμμετέχουμε στην συχνότητα αυτή. Κάθε στιγμή είσαι πομπός και ο σκύλος σου ο δέκτης. Κάποιες φορές γίνεσαι πομπός και εκείνος ο δέκτης (το θυμάσαι;) Είναι εκείνες οι στιγμές που γυρνάς «κατά λάθος;» τον διακόπτη του εσωτερικού σου ραδιοφώνου και «πιάνεις» τον σταθμό του.

Το κανάλι υπάρχει. Η πληροφορία έρχεται και πάει. Η λειτουργία του νου μας είναι πολύ συγκεκριμένη: εντοπισμός του ζητήματος και δήλωση πρόθεσης.- Τέλος, το υπόλοιπο είναι εργασία της διαίσθησης.

Για προγραμματισμό συνεδρίας καλέστε στο 6945334510


Antoine Raymond

Τεχνολόγος Ψυχολογίας Σκύλων

Εξειδίκευση: Επιθετικότητα -Φοβίες

Ειδικός Ολιστικός Θετικός Εκπαιδευτής Σκύλων

Βοηθός Κτηνιάτρου (VA Penn Foster USA)
www.PositiveTraining.gr -
calm_dogs@yahoo.gr

Τηλ - 6945 334510


© Canine Healing Europe, διατηρούνται όλα τα δικαιώματα
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε