Γνωριμία με το «The Canine Behavior Expert™»

Το "The Canine Behavior Expert™" (CBE™) είναι το πρωτοποριακό και μοναδικό κέντρο όπου συνδυάζουμε την Θετική Εκπαίδευσή Σκύλων με την Ψυχολογία Σκύλων έχοντας ως στόχο την διόρθωση των προβληματικών συμπεριφορών αλλά και την εκπαίδευση των οικογενειών στις πρακτικές εκείνες που εναρμονίζουν τον σκύλο το παιδί αλλά και όλη την οικογένεια.

Εκεί συμφιλιώνουμε την τεχνολογία πληροφορικής με την συμπεριφορά των ζώων, υλοποιώντας πρωτοπόρες τεχνικές καταγραφής συμπεριφορών αλλά και εφαρμογή πρωτοκόλλων που μεταφέρουν τις παραδοσιακές τεχνικές και μεθοδολογίες ένα βήμα παραπέρα.
Η καταστολή της βίας για την καλύτερη συνεργασία με τους σκύλους μας (και όχι μόνο τους σκύλους) είναι η βάση πάνω στην οποία εργαζόμαστε. Άλλωστε, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που στο CBE™ ΔΕΝ εκπαιδεύουμε σκυλιά για φύλακες (οποιασδήποτε μορφής φύλαξη) και φυσικά δεν χρησιμοποιούμε καμιά μορφή βίας φυσικής ή ψυχολογικής. Όχι πνίχτες, Όχι ηλεκτρικά κολάρα, Όχι Alpha Roll.
Στο CBE™ μέσω πλατφόρμας e-Learning παραδίδουμε μαθήματα στην Γαλλία και την Ελλάδα μεταφέροντας τον χώρο διδασκαλίας κοντά στον μαθητή ανεξάρτητα από την φυσική (γεωγραφική) θέση του εκπαιδευόμενου. Τα μαθήματα σχετίζονται με την κατανόηση του «Γιατί;» και του «Πως;» μπορούμε να μιλήσουμε με την «άλλη άκρη του λουριού» εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται ο σκύλος μας.
Τα Webinar του CBE Hellas δίνουν την δυνατότητα στον κάθε ενδιαφερόμενο (όπου και αν βρίσκεται) να συμμετέχει σε σεμινάρια που λαμβάνουν χώρα μέσω Internet και μπορεί να τα παρακολουθήσει από την άνεση του χώρου του, συνδυάζοντας έτσι υποχρεώσεις και μάθηση.
Ο Στέφας Αντώνης (ιδρυτής του CBE™) έχει γεννηθεί το 1969 στην Νίκαια της Γαλλίας και είναι διπλωματούχος στον τομέα της Πληροφορικής Τεχνολογίας (Information Technology) από το OU of London με ειδικότητα στην ανάπτυξη και υποστήριξη δικτύων ευρείας κλίμακας.
Είναι απόφοιτος του Star Dogs Trainers Academy Hellas με παράλληλη ειδικότητα στην Ψυχολογία Σκύλων (Dog Psychology) από το CBC (Canine Behavior Center of United Kingdom) και κάτοχος του τίτλου VA (Veterinary Assistant) από το Penn Foster USA Career School.
Είναι μέλος του IAABC (International Association of Animal Behavior Consultants) του CBC (Canine Behavior Center of United Kingdom) και του ACABC (Association of Companion Animal Behavior Counselors) και προτεινόμενος από τους Κτηνιάτρους Μικρών Ζώων.
Με εξειδίκευση στην επιθετικότητα και τις φοβίες των σκύλων πόλης, έχει αναγνωριστεί από το CBC of UK για την πολύπλευρη και τεκμηριωμένη αντιμετώπιση των περιστατικών του.
Είναι συνεργάτης του Star Dogs Trainers Academy Hellas, αρθρογραφεί για θέματα σχετικά με τις προβληματικές (και μη) συμπεριφορές των σκύλων σε Ελλάδα και εξωτερικό και παρουσιάζει θέματα σχετικά με την συμπεριφορά των ζώων σε Αθηναϊκούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Έχει γράψει το βιβλίο «Γιατί ο σκύλος μου...;» και είναι παραγωγός του μοναδικού CD για την αντιμετώπιση της κροτοφοβίας στα σκυλιά που κυκλοφορεί στην Ελλάδα μέσω του Star Dogs
Το "The Canine Behavior Expert™" χρησιμοποιώντας τις πλέον πρωτοποριακές προσεγγίσεις στην εκπαίδευση και την «Τροποποίηση Προβληματικών Συμπεριφορών» αποτελεί την μοναδική επιστημονική υποστήριξη με τεκμηριωμένες και πιστοποιημένες πρακτικές που του δίνουν την διάκριση να έχει επιτυχία στα περιστατικά του.
Τα προγράμματά μας προσφέρουν πρακτικές, συνοπτικές, άμεσες και ευχάριστες λύσεις για τις οικογένειες που προετοιμάζονται για παιδάκι καταργώντας μύθους, δίνοντας έμφαση σε ρεαλιστικές προσδοκίες και προετοιμάζοντας το έδαφος για την επιτυχία πριν την άφιξη του μωρού αλλά και την διαχείριση του περιβάλλοντος από την στιγμή που θα έρθει στον κόσμο.
• Ενδυναμώνουμε τις οικογένειες προσφέροντας χρηστικές γνώσεις για τον τρόπο επικοινωνίας των σκυλιών και την γλώσσα του σώματός τους.
• Προωθούμε εξειδικευμένες τεχνικές, φιλικές για τα μωρά και τα σκυλιά !
• Οι οδηγίες και οι τεχνικές μας μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε σπίτι και κάθε οικογένεια.
• Διαθέτουμε εμπειρία και υψηλή εξειδίκευση στην διαχείριση οικογενειών με παιδιά και σκυλιά.
• Ελαττώνουμε το ήδη συσσωρευμένο άγχος της οικογένειας μοιραζόμενοι τις ερωτήσεις και τις έγνοιές σας και προσφέροντας ουσιαστικές και πρακτικές λύσεις χρησιμοποιώντας τεχνικές Θετικής Εκπαίδευσης και σύγχρονα πρωτόκολλα Τροποποίησης Συμπεριφοράς
• Βοηθούμε στην δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος για όλη την οικογένεια.
• Έχουμε την αφοσίωση να είναι το πρόγραμμά μας προσιτό από τον καθένα όπου και αν βρίσκεται και πρόθεση της ελάττωσης του πλήθους των σκύλων που καταλήγουν στον δρόμο όταν πρόκειται να προστεθεί ένα μωρό στην οικογένεια. Η εκπαίδευση ελαττώνει τον φόβο !
• Προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη σε όλες τις οικογένειες του "C & BM" πριν αλλά και μετά τον ερχομό του μωρού.
Η Θετική Εκπαίδευση είναι για εμάς μόνο η αφετηρία για να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο όπου χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις του σκύλου περνάμε το μήνυμα στην «άλλη άκρη του λουριού».
• Υιοθετούμε σύγχρονα Πρωτόκολλα Τροποποίησης που βασίζονται σε επιστημονικές εφαρμογές και συνδυάζονται φυσικά ΜΟΝΟ με Θετική εκπαίδευση.
• Αναλύουμε την επιρροή του ηχητικού περιβάλλοντος στην συμπεριφορά του σκύλου και προσαρμόζουμε Βιοακουστικές προσεγγίσεις με στόχο τον συγχρονισμό του σκύλου και κατά συνέπεια την χαλάρωσή του.
• Χρησιμοποιώντας την αίσθηση του αγγίγματος επεμβαίνουμε στην αντίληψη του σκύλου για το περιβάλλον του.
• Με την χρήση της μηχανικής της «Ενεργειακής Θεραπείας» βοηθούμε δραστικά στην ενσωμάτωση του σκύλου στο μοντέλο θεραπείας.
• Αξιοποιώντας το δίκτυο συνεργατών μας στο εξωτερικό (Γαλλία, Αγγλία, Αμερική) υποστηρίζουμε το περιστατικό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση

Φιλικά
Στέφας Αντώνης
Σύμβουλος Ψυχολογίας Σκύλων (CBC UK, IAABC#8520, ACABC & CDBC candidate )
Εξειδίκευση: Επιθετικότητα -Φοβίες
Θετικός Εκπαιδευτής Σκύλων (APDT #68819, CPDT candidate)
Βοηθός Κτηνιάτρου (VA Penn Foster USA)
www.PositiveTraining.gr
calm_dogs@yahoo.gr
Τηλ - 6945 334510
Γραμμή Δωρεάν Βοήθειας: 211 8008441
© Canine Healing Europe, διατηρούνται όλα τα δικαιώματα
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε