OnLine Ψυχολογική Υποστήριξη και Επιστημονική Εκπαίδευση Σκύλων

Να τι κάνουμε και πως:

 • Θα σας στείλουμε το προσωπικό σας QR code με το οποίο θα έχετε πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα απ' όπου θα γίνεται όλη η εργασία.
 • Θα αναλύσουμε ενδελεχώς το περιστατικό σας συλλέγοντας αρχικά όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μας δώσουν την δυνατότητα να σχηματίσουμε εικόνα για το πρόβλημα και την αιτία του.
 • Άμεσα θα γίνει η προληπτική διάγνωση για να έχετε την πυξίδα του προβλήματος και να εφαρμόσουμε τις άμεσες ενέργειες επιφυλακής, διαχείρισης και επίβλεψης
 • ​Τα στοιχεία θα αναλυθούν ώστε να πάρουμε την διάγνωση, την πρόβλεψη την θεραπεία και να σχεδιάσουμε το πρωτόκολλο δράσης
 • Το κάθε βήμα στηρίζεται στην επιτυχία του προηγούμενου και για τον λόγω αυτό θα σας πάω βήμα βήμα μέχρι το τέλος. Θα είμαστε μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος με συνεχή ανατροφοδότηση πληροφοριών και διορθωτικές κινήσεις όποτε είναι αναγκαίο.

Αν η απόσταση κοστίζει, η μετακίνηση περιορίζει και ο προϋπολογισμός σας το «προτιμά»...

... εκπαιδεύουμε τον σκύλο σας όπου και αν βρίσκεστε μέσα από το δομημένο εξ' αποστάσεως κέντρο εκπαίδευσης και το σημαντικότερο, αναλαμβάνουμε σε συνεργασία με τον κτηνίατρό σας το πρόβλημα συμπεριφοράς του σκύλου σας.

Η γνώση και η εμπειρία μαζί με την εστίαση στην λεπτομέρεια φέρνουν το αποτέλεσμα !

Η όλη σας προσπάθεια υποστηρίζεται από την δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στην μοναδική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με δεκάδες μοναδικούς τίτλους και πλήρη ενημέρωση.

Αλλάζοντας την οπτική σας αλλάζετε και την σχέση σας με τον σκύλο σας ωφελούμενοι διπλά και μάλιστα από την άνεση του χώρους ας.

Η σύγχρονη δομή διατηρεί το πλεονέκτημα της ζωντανής επαφής με τον εκπαιδευτή - τεχνολόγο συμπεριφοράς

Σε πραγματικό χρόνο μέσα στην ηλεκτρονική τάξη βλέπετε, ακούτε, συμμετέχετε σε ένα πλήρως διαδραστικό περιβάλλον εύκολα και άμεσα.

Ξεχάστε τι ξέρατε ! Αν το Skype σας έχει διευκολύνει τις επαφές το ολοκληρωμένο σύστημα Genesis σας βάζει «μέσα στο περιβάλλον διδασκαλίας»

Εξ΄ αποστάσεως υλοποίηση, άμεσα, οικονομικά

- λειτουργική αντικατάσταση προβληματικών συμπεριφορών (ενήλικων, κουταβιών, ηλικιωμένων, κουφών, τυφλών)

- εκτίμηση περιστατικών

- υποστήριξη εκτός από τα ελληνικά, σε αγγλικά και γαλλικά

Πως γίνεται, τι πρέπει να κάνω ;
 • καλέστε στο 6945334510 για :
 1. να κάνουμε το αρχικό πλάνο εκπαίδευσης
 2. να ορίσουμε ημέρα και ώρα της συνεδρίας
 3. να πάρετε τον κωδικό σύνδεσης στην ηλεκτρονική τάξη
 • Μπαίνετε στην ηλεκτρονική τάξη όπου διαλέγετε το «σχήμα» εκπαίδευσης που σας εξυπηρετεί
 • Ξεκινάμε !
Δεν θα βρεθούμε ποτέ από κοντά ;

Αν το επιθυμείτε και η απόσταση το επιτρέπει μπορούμε να ορίσουμε συνεδρία από κοντά

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα;

Έχω στο ενεργητικό μου περισσότερες από 19.000 ώρες εμπειρίας στο πεδίο εκπαίδευσης και επαναφοράς συμπεριφοράς με αποτέλεσμα η εμπειρία μου είναι τέτοια ώστε να μπορώ να καλύψω ακόμα και τα δυσκολότερα των περιστατικών. Περιστατικά "καταδικασμένα" βρίσκουν την λύση τους όταν η προσέγγιση είναι η αρμόζουσα (Δείτε το βιογραφικό μου)

Χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο FCBT (Free Choice Behavior Training) το οποίο αποτελεί την ναυαρχίδα της σύγχρονης εκπαίδευσης ακόμα και από απόσταση (E-Learning)

Θα βλέπω τι πρέπει να κάνω σε video YouTube ;

Όχι. Η εκπαίδευση είναι ζωντανή. Συζητάμε και διδάσκεστε διαλεκτικά. Θα μάθετε τι πρέπει να κάνετε για το περιστατικό σας και όχι γενικά. Το κάθε σκυλί είναι μοναδικό όπως και το περιβάλλον που αυτό ζει και μεγαλώνει. Όλες αυτές οι παράμετροι συνθέτουν ένα περίπλοκο παζλ το οποίο χρήζει την υλοποίηση συγκεκριμένου πρωτοκόλλου αντιμετώπισης. Αυτός είναι και ο λόγος που οι γενικές συνταγές τύπου «depon» ή οι άμεσες λύσεις «άμπρα κατάμπρα» ΔΕΝ φέρνουν κανένα αποτέλεσμα!

Έχω ακούσει ότι ο εκπαιδευτής πρέπει να είναι ζωντανά στο χώρο μου, είναι σωστό ;

Τα δεδομένα και οι δυνατότητες έχουν αλλάξει. Η τεχνολογική υποστήριξη που υπάρχει δίνει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα στην online - live εκπαίδευση γεγονός που κάνει την τηλεκπαίδευση να είναι σήμερα πλέον η σωστότερη προσέγγιση. Το DCBE (Distant Canine Behavior Expert) είναι η σωστότερη και αποτελεσματικότερη προσέγγιση. 

Το υπόβαθρό μου ως μηχανικός ολοκλήρωσης συστημάτων και δικτύων, μου δίνει την δυνατότητα για την αρμονική και πλήρη σύζευξη της τεχνολογίας εκπαίδευσης και συμπεριφοράς σκύλων με την ζωντανή μεταφορά αυτής στον χώρο σας

 (Δείτε το βιογραφικό μου

Καλέστε στο 6945334510 για να συζητήσουμε το περιστατικό σας

Description

Online LIVE Dog Training

All you need the internet and access to download the communication app (phone or computer). You'll be pleasantly surprised at how much we can help you without ever having to step foot into your home!

This option doesn't require you live anywhere near our facility. You can be anywhere in the world!

What Can We Help You With?

* Training techniques for obedience and manners like sit, down, stay, come, drop it, leave it, place (go to your bed), leash walking
* Cooperative Care like nail trims, administering medication, and other husbandry behaviors your dog needs to succeed at the groomer or vet.
* Pre- and post- adoption counseling
* Common behavior problems like potty training, barking, digging, chewing, pulling on leash, jumping on people and destructive behavior, running out the front door.
* Special behavior problems

How Does Online Dog Training Work?

No fancy or expensive technology needed to do a virtual session.

If you have a computer with a webcam or a smartphone or tablet and an internet connection, you're set! We use our communication app which is free and easy to download.

When you purchase a session, we'll email you a scheduling link so that you can schedule a time and date that's convenient for you and your family!

Virtual sessions are 45 minutes to 1hr. 

© Canine Healing Europe, διατηρούνται όλα τα δικαιώματα
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε