Συχνές απορίες

Έχετε video για να μπορέσουμε να δούμε την εργασία σας ;

ΟΧΙ. Θεωρώ ότι η εργασία μου δεν είναι show. Για τον λόγω αυτό προτρέπω όποιον ενδιαφέρεται να ψάξει ανάμεσα στις λέξεις και να μην βασίζεται στον σκύλο του Disney. Το ωφέλιμο είναι να είναι κάποιος χρήσιμος, όχι ευχάριστος. Άλλο ο εκπαιδευτής που θέλεις και άλλο ο εκπαιδευτής που χρειάζεσαι.

Το κάθε περιστατικό είναι μοναδικό όπως και ο σκύλος αλλά και το περιβάλλον που αυτός ζει και μεγαλώνει. Ότι έχει αποτέλεσμα στον Χ σκύλο δεν είναι απαραίτητο ότι ταιριάζει και στον Υ. Ότι είναι ικανοποιητικό για εμένα μπορεί να μην είναι για εσάς.


Τι εργαλεία χρησιμοποιείτε στην θετική εκπαίδευση σκύλων ;

Κανονικά κολάρα, σαμαράκια, πολλές λιχουδιές, λεκτικές ανταμοιβές, παιχνίδια, χάδια και φυσικά ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ γνώση που θα αυξάνεται μέρα με την ημέρα σχετικά με το πώς μαθαίνουν τα σκυλιά, για το πώς η τιμωρία μπορεί να δημιουργήσει πλήθος ανεπιθύμητων συμπεριφορών και πώς να δημιουργήσετε μια θετική σχέση με τον μαλλιαρό σας φίλο.

Τι εργαλεία ΔΕΝ χρησιμοποιείτε στην θετική εκπαίδευση σκύλων ;
Πνύχτες, ηλεκτρικά κολάρα, φωνές, τραβήγματα, κλωτσιές, αιώρηση του σκύλου, κουτιά που κάνουν θόρυβο, ψεκασμούς. Για την ακρίβεια ΔΕΝ αγγίζω τον σκύλο σας παρά μόνο για χάδια.

Υπάρχει η δυνατότητα για ομαδικά μαθήματα ?
Ναι, αλλά εξαρτάται από την δομή της ομάδας

Πόσα μαθήματα απαιτούνται ;
Υπάρχει πλήθος παραγόντων που ορίζουν το πλήθος των μαθημάτων : Φύση του προς επίλυση προβλήματος, συχνότητα ενασχόλησης του ιδιοκτήτη, συμμετοχή της οικογένειας κ.ά. Ωστόσο η βασική υπακοή ορίζεται σε 10 με 12 επισκέψεις σε βάθος χρόνου 2,5 μηνών.

Πως επηρεάζει η χρήση φαγητού (λιχουδιές) την εκπαίδευση ;
«Αν εκπαιδεύω τον σκύλο μου με φαγητό δεν θα εκτελεί τις εντολές μόνο για τις λιχουδιές» Είναι πραγματικά αφελές να πιστεύει κανείς ότι δουλεύω μόνο με φαγητό για την ανταμοιβή της επιθυμητής συμπεριφοράς. Χρησιμοποιώ παράλληλα λεκτικές ανταμοιβές, παιχνίδια, χάδια και φυσικά την προσοχή μου. Θα σας μάθω πώς να είστε ποικίλοι και απρόβλεπτοι προσφέροντας στον σκύλο σας αυτό που θέλει.

Πόση ώρα απαιτείται στην καθημερινή εκπαίδευση ;
Η θετική εκπαίδευση είναι ιδανική για ανθρώπους που δεν διαθέτουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η διαρκής βελτίωση της συμπεριφοράς του τριχωτού σας φίλου κάθε φορά που συναλλάσσεσθε μαζί του. Όταν τον ταΐζετε, όταν πάτε βόλτα, όταν παίζεται μαζί του είναι όλα ευκαιρίες για την εκπαίδευσή του κατά την διάρκεια της καθημερινής ρουτίνας

Από ποια ηλικία μπορεί να εκπαιδευτεί ο σκύλος μου ;
Η εκπαίδευση του σκύλου αρχίζει από την στιγμή που έρχεται στον κόσμο.

Είναι πολύ σημαντικό να χτιστεί σωστά η σχέση και να μπουν γερές βάσεις πάνω στις οποίες θα θεμελιωθεί η μετέπειτα εκπαίδευση του φίλου σας. Τα αδέσποτα που μας περιβάλουν είναι πρώην δεσποζόμενα που οι ιδιοκτήτες τους τις περισσότερες φορές τα παρατούν διότι δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά και υπεύθυνα την υποχρέωση για εκπαίδευση.

ΔΕΝ ζητάς και ΔΕΝ κρίνεις κάποιον με το τι ΔΕΝ μπορεί να κάνει αλλά με το ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει και έχει ΜΑΘΕΙ.

Συμμετέχει ο ιδιοκτήτης και η οικογένεια ;

Απαραιτήτως ! Προτρέπω ΟΛΗ την οικογένεια να συμμετέχει στην εκπαίδευση. Όσο πιο σταθερή είναι η εκπαίδευση τόσο γρηγορότερα θα μάθει και ο φίλος μας. Είναι απαραίτητο οι ενέργειες και οι αποφάσεις να είναι ομόφωνες και σύμφωνες με όλους έτσι ώστε ο σκύλος να έχει ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον το οποίο και θα του εξασφαλίσει την ανάπτυξή του χωρίς προβλήματα.

Διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Παρακάτω περιγράφονται και διευκρινίζονται οι υπηρεσίες που προσφέρει το Canine Behavior Expert, έτσι ώστε να διασαφηνιστούν οι διαφορές και να γίνει αντιληπτή η πολύπλευρη προσέγγισή μας στο ζήτημα «Σκύλος και Άνθρωπος»

Online +Dog Trainers Academy : Είναι το Κέντρο Εκπαίδευσης Ανθρώπων από απόσταση σε τομείς σχετικά με τα σκυλιά μας

Distance Canine Behavior Expert : Είναι η Υπηρεσία εκπαίδευσης και τροποποίησης συμπεριφοράς σκύλων από απόσταση. Χρησιμοποιώντας το περιβάλλον του Canine e-Learning School ερχόμαστε κοντά σας όπου και αν βρίσκεστε μέσα από το πρωτοποριακό σύστημα Genesis.

Τροποποίηση Συμπεριφοράς : Ειδική εξειδικευμένη προσέγγιση που στόχο έχει την αναγνώριση της αιτίας που προκαλεί την μη αποδεκτή συμπεριφορά του σκύλου και τροποποίησης αυτής.


© Canine Healing Europe, διατηρούνται όλα τα δικαιώματα
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε