Η λύση ονομάζεται  F.A.T. = Functional Adjustment Training

2014-07-15

F.A.T. = Functional Adjustment Training

Αποτελεί το επόμενο βήμα στην επίλυση των προβλημάτων με τον σκύλο μας.
Όταν ο σκύλος μας παρουσιάζει κάποια συμπεριφορά που δημιουργεί πρόβλημα σε εμάς και κατά επέκταση στον ίδιο, αυτό που προσπαθούμε (λανθασμένα) να κάνουμε είναι να του την σταματήσουμε (καταστολή). Ανάλογα με το ιστορικό και την ηλικία του σκύλου μας αυτό καθίσταται πολύ έως και πάρα πολύ δύσκολο.
Εδώ λοιπόν το F.A.T. (Λειτουργική Ρυθμιστική Εκπαίδευση) έρχεται για να δώσει την λύση κάνοντας χρήση του μυαλού του σκύλου που ήδη γνωρίζει την σωστή και αποδεκτή συμπεριφορά.
Το F.A.T. είναι η λύση στην επιθετικότητα, τις φοβίες, το στρες, την διαταραχή προσοχής, το γαύγισμα, το τράβηγμα του λουριού, το λέρωμα στο σπίτι, το κλάμα, όταν δεν θέλει να φάει ο σκύλος μας, τις στερεότυπες συμπεριφορές και σε πολλά περισσότερα. Βασίζεται σε εξειδικευμένα πρωτόκολλα τροποποίησης συμπεριφοράς και λειτουργεί σε συνδυασμό μόνο με την Θετική Εκπαίδευση
Δείτε την αλλαγή ΑΜΕΣΑ και δώστε σε εσάς και τον σκύλο σας την ηρεμία που χάσατε.
Η αρχική ανάλυση (profiling), η επεξεργασία της κατάστασης και των στόχων σας, η συζήτηση για το δυνητικό αποτέλεσμα και την κατάστρωση του πλάνου δράσης για να νοιώσετε μια ανακούφιση, είναι το πρώτο βήμα που μπορείτε να κάνετε σήμερα.
Το πρόγραμμα εφαρμόζεται πρωτοποριακά από το Canine Behavior Expert στo εξωτερικό και αποτελεί μια καινοτομία στην Ελληνική πραγματικότητα.
Καλέστε μας για να τα πούμε από κοντά.

Φιλικά

The CBE